0

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Οι συναλλαγές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς (γίνονται δεκτές κάρτες Visa, Mastercard & Maestro). Η διαδικασία πληρωμής διενεργείται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Τράπεζα Πειραιώς και υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες εμπιστευτικότητας των στοιχείων των συναλλασσομένων. Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε ότι κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. Η επιχείρηση μας ενημερώνεται από την τράπεζα για το εάν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας σας.

Αντικαταβολή

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@armydepot.gr.

Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση είναι ο εξής:

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Φωκάς Μιχαήλ
Αριθμός λογαριασμού: 6094148348045
IBAN: GR38 0171 0940 0060 9414 8348 045